Schrijven met alle zintuigen

Tekst

Verbeeldings-krachtig communiceren

Toen ik in 2014 Studio Granaatappel oprichtte, was communicatie in woord en beeld mijn handelsmerk. Als communicatie-adviseur bracht ik tekst en beeld bij elkaar op een originele en elkaar versterkende manier. Ik hou van taal en ik hou van vormgeven. En ik ontdekte dat ik kan schilderen met woorden, dat mijn taal zélf beeldend is. Steeds meer werd ik gevraagd als tekstschrijver, en ik genoot ervan.

Ook toen al koos ik voor waar het werkelijk om gaat: de diepere laag van een mooi verpakte boodschap, de kern van het verhaal.
Verbeeldingskrachtig

Waarachtig prachtig

Ritueelbegeleiding: woorden van waarde

Levensverhalen schrijven, mensen begeleiden bij afscheid. Taal als troost op het scherp van de snede. Betekenisvolle taal, de kern van het verhaal.

In 2022 heb ik mijn bedrijf omgedoopt tot Granaatappel Tekst & Uitvaart. Precies wat het is: de kern van mijn verhaal. Passie voor taal, mensen en betekenis.

De granaatappel laat, eenmaal opengebroken, een schat aan vruchtbaarheid zien. Prachtig, pittig, glanzend, fris, knallend, lekker: ware rijkdom! Een schat aan woorden en aan beelden om krachtige verhalen mee te bouwen.

Dat is wat ik doe: de essentie uitdrukken in woorden die je kunt voelen, kunt ruiken, kunt próeven. Voor elke opdrachtgever creëer ik een unieke tekst met de bouwstenen afstemming, beeldtaal, zintuigen en plezier. Wilt u verleiden? Verbinden? Aan het denken zetten, of in beweging? Laat mij ze raken, die lezers!

Meer informatie?

Neem rechtstreeks contact op en ik vertel je wat ik voor je kan betekenen

Skip to content